fbpx

O Nas

HomeO Nas

Pravijo, da človeka določa to, kar počne s srcem. Zgodba se je začela v letu 2010, ker sem imela 5 lakcev za nohte in nekaj prostega časa. Delo je raslo skupaj z mano in danes predstavlja veliko družino nasmejanih, ambicioznih, trendovskih, čudovitih žensk.

Leta 2015 se je rodila želja po samostojnem ustvarjanju ter predajanju znanja željnim generacijam. Pridružila se mi je Maja, ki skupaj z menoj deli strast do ustvarjanja, prijetnega druženja z Vami in ljubezen do neprekinjenega učenja, hkrati pa počasi in vztrajno koraka po mojih stopinjah.
Studio LK je skupek dolgoletnega dela, seminarjev, delavnic in izobraževanj, tako v Sloveniji, kot v tujini. Sodelovala in učila sem se pri znanih in manj znanih imenih te stroke, osnova mojega znanja pa se je oblikovala okoli vzorov, kot so: Jana Dužanec – Jana Nails, Julijana Ružič – International Master Educator, Brigita Ravnjak – Akademija LuxuryB, sestri Krisztina in Barbara Ujvari ter Sergey Lavrukhin. Pod mentorstvom slednjega, sem leta 2016 v kategoriji French Square Sculpt dosegla dvojno prvo mesto – v Sloveniji in internacionalno. Leta 2015 sem tekmovala v tujini, kjer sem dosegla tretje mesto v kategoriji Nail Box Showcase poslikav in sodelovala z revijo Nail Pro, kjer je moje delo tudi objavljeno. Maja k že osvojenemu znanju dodaja še ideje iz seminarja Indigo Nails Lab, ter mnoge druge.

Studio LK svoje kvalitete ne skriva za nobeno znamko. V pestri ponudbi najboljših produktov in materialov za Vas izbiramo le najboljše. Vsekakor pa je sigurno nekaj: nepogrešljiva komponenta vsakega našega izdelka ali tečaja je ljubezen.

color
https://studio-lk.si/wp-content/themes/maple/
https://studio-lk.si/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/home/studiolk/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
on
off