Odstranitev gela

May 16, 2017

leaklep

Nasveti, SPLOŠNO

0

Moji naravni nohti nikoli niso bili močni sami po sebi. Kot velika večina, sem se večkrat srečala s težavami, kot so lomljivost, krhkost in cepljenje nohtne plošče. Dejstvo je, da pri kvaliteti nohtov veliko vlogo igra genetika, kljub vsemu pa lahko nohtom pomagamo s pravilno prehrano in s primerno nego.

Več let sem uporabljala gel, zdaj pa sem se odločila za majhno spremembo, saj so moja želja kratki in naravni nohti – kar pa lahko dosežemo tudi z uporabo gelisha, namesto gela. Želela sem ugotoviti, ali lahko tudi moji tanki nohti ‘preživijo’ gelish, ki načeloma velja za optimalno izbiro tistih, ki imajo močno, trdno nohtno ploščo.

Najbrž ne morem pričakovati zavidanja vredne dolžine, vendar kljub temu mislim, da moji nohtki kljub večletnemu geliranju izgledajo odlično. Današnja fotka je stanje po le dveh terapijah revolucionarnega IBX-a v kombinaciji s Hypnotic linijo permanentnega laka, ki ga ponuja Brillbird. Čaka me še razvajanje v parafinski kopeli, kar bo nahranilo kožo in tako zaključilo celostni, urejen, naraven videz. Te zanima prehod iz gela, na gelish in na naravne nohtke, parafinska kopel ali kar celotna nega rok? Piši nam!

Post by Lea Klep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *