Tečaj odprave napak in super dan

May 16, 2017

leaklep

Nasveti, SPLOŠNO

0

Dobra družba, prijetno vzdušje, super dan.
Natalija se že vrsto let ukvarja s podaljševanjem in geliranjem nohtkov, pred kratkim je moči združila z Barbaro, ki je tečaj osnovnega podaljševanja nohtov pri meni opravila lani.

Današnji tečaj odpravljanja napak je bil po njunem mnenju izredno dobrodošel. Vsi se strinjamo, da kvaliteta ne pride sama od sebe in da se je za napredek potrebno izobraževati. Skupaj smo ugotovile, kje se pojavljajo težave pri delu s strankami, ter zakaj do tega prihaja. Spoznali oziroma obnovili sta teoretični del, ter same geometrijske zakonitosti, ki so velik del strukturiranja kompaktnih, obstojnih a hkrati estetsko tankih nohtov. Ugotovili smo tudi, da je zelo težko osvojiti kaj novega, ko delaš po ustaljenem ritmu in se malenkost ‘udomačiš’. A kljub temu, naj to ne bo razlog, da ste za novo znanje zaprti. Vsak delček in informacija zna biti koristna, v kolikor jo uporabiš sebi v prid in novo veščino vključiš v že obstoječ način salonskega dela.

Čas je, da v svojem salonu ponudite nekaj več – in ravno to je tisto, kar stranke cenijo. Naj bo natančnost in kvaliteta, ne zgolj kvantiteta, vaša vrlina. V kolikor vas zanima kako, ali bi želeli več informacij o tečajih in terminih, mi pišite.

 

Lea

Post by Lea Klep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *